Nora (KAZS) zwemt t.v.v. het Berrefonds

Ook zwemfed draagt zijn steentje bij
24
06

Nora Torfs is een 23-jarige jongedame uit Aarschot met grootse plannen. Ze wil in juli namelijk tien kilometer zwemmen voor het goede doel. Het prachtige Slovenië zal het decor vormen van deze zware beproeving. Maar Nora ziet het volledig zitten, want haar leve draait naar eigen zeggen om de zwemsport. Zowel in het verleden, het heden als in de toekomst.

“Ik ga deze uitdaging aan ten voordele van het Berrefonds, een organisatie die steun biedt aan (groot)ouders, familie en vrienden op het moment dat het ondenkbare hen overkomt: het verlies van een kind", aldus Nora. "Laat dit een hartverwarmende actie zijn om mensen te steunen die hun kleinste dierbare verliezen”, besluit Nora haar ontroerende boodschap.

Gebeten door zwemmen

Nadat ze het noodgedwongen vier jaar langer zonder zwemmen moest stellen omwille van gezondheidsproblemen, wil ze de kracht die ze door haar herstel teruggekregen heeft, inzetten voor het goede doel. Ze koos ervoor in Slovenië te zwemmen omdat ze als begeleider mee gaat op trainingsstage met de Koninklijke Aarschotse Zwemclub Schoonhoven (KAZS), waar ze nu vroeger aan competitiezwemmen deed en nu zwemles geeft.

Wil jij Nora steunen bij dit mooi initiatief? Neem dan een kijkje op haar pagina voor meer informatie omtrent haar actie en de steun die jij kan geven.

Wij schenken mee

Sinds de invoering van herbruikbare bekers betalen mensen tijdens onze events bij hun eerste drankje een extraatje als 'waarborg' voor hun beker. De opbrengst hiervan geven we altijd aan een goed doel.

De opbrengst van het Vlaams Zomercriterium van dit jaar, wordt met plezier aan de actie van Nora geschonken!