Nog vlotter je boekhouding bijhouden met Assist

Jouw boekhouding nog eenvoudiger bijhouden met de vernieuwde Assist-module!
30
10

De boekhouding, betalingen verrichten, de begroting opmaken... Allemaal aspecten die nillens willens bij het besturen van een sportclub horen. Veel clubs blijven op zoek naar een een laagdrempelige tool om het werk van hun penningmeester te verlichten.

Dankzij Assist én het feit dat je als club aangesloten bent bij de Vlaamse Zwemfederatie, wordt het bijhouden van je clubboekhouding nu (nog) gemakkelijker.

Assist, boekhoudsoftware op maat van jouw sportclub

Boekhoudsoftware was in het verleden vaak wat te hoog gegrepen voor veel sportclubs. Het was duur en voornamelijk gericht op ondernemingen. Hierdoor houden veel sportclubs hun financiën nog manueel bij of wordt er gewerkt met Excel.

Assist bewijst dat boekhouden ook gebruiksvriendelijk, functioneel en goedkoop is. Zo krijg je heldere financiële overzichten, kun je bankverrichtingen importeren, heb je in enkele klikken de noodzakelijke documenten gedownload en kan je al je facturen, onkostennota's en rekeningen op één plaats bijhouden.

Met dit online boekhoud- en administratieprogramma heb je alle tools in handen om je sportclub 100% in orde te houden met de vele administratieve en boekhoudkundige verplichtingen.

Extra functionaliteiten en vernieuwd programma

We blijven toekomstgericht werken, want het programma kreeg in oktober 2023 alweer nieuwe functionaliteiten bij en zit in een nieuw jasje. Assist is future-proof!

Geen voorkennis nodig

Wist je dat je als sportclubbestuurder geen voorkennis nodig hebt van het boekhouden? Na het aanmelden helpt Assist je om alles goed in te stellen. Het programma wordt stap per stap aangepast op maat van jouw vereniging. Is er iets onduidelijk tijdens het gebruik van het programma, vind je heel wat checklists en YouTube-video's die je wegwijs maken.

Meer weten?

Neem al een kijkje in de boekhoudmodule én houd onze kanalen in de gaten. Binnenkort verschijnt er een opname van een webinar waarin Vincent de nieuwe functionaliteiten toelicht.