Multi SkillZ® Swim

NU voor jou in primeur beschikbaar!
22
02

Ben jij zwemfed-lid, met een VTS lesgevers- of trainerskwalificatie? Dan is er nu voor jou - exclusief en kosteloos - Multi SkillZ® Swim!

Multi SkillZ® Swim is een unieke methode die kinderen de kans geeft om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen in het water, zonder dat ze dit als een les of training beschouwen. Het is een aanvullende manier van leren bewegen met oog voor de totaalontwikkeling van kinderen met een hoog fungehalte, die in de bestaande zwemschool kan worden geïntegreerd. Meer info over Multi SkillZ Swim vind je via onze website.

De innovatieve en speelse oefenstof van het online Multi SkillZ® Swim platform is complementair met de bestaande 'klassieke' oefenstof en leerlijnen. Met uitsluitend Multiskillz for Swim® leer je een kind dus geen genormeerde slag aan. Dat is ook zeker en vast niet de bedoeling. Daarentegen willen we onze kinderen en jongeren wel speelser, leuker en breder vormen.

Benieuwd? Activeer nu jouw Multi SkillZ® Swim account!

  • Ben jij al in het bezit van een Assist-account? (Bijvoorbeeld als trainer bij je club.) Dan hoef je geen nieuwe account aan te maken en kan je met je bestaande gegevens inloggen.
  • Heb je nog geen Assist-account? Activeer je account dan via deze link.