Bestel nu je Winterraces-kledij!

19
12

Ben jij er binnenkort bij tijdens (een van) de Winterraces 2023? Dan wil jij daar ongetwijfeld schitteren in de officiële FIELD Winterraces kledij!

Kledij kiezen

Wil jij een exclusieve hoodie of T-shirt van de Vlaamse Jeugd Talent Challenge, het Vlaams Wintercriterium en/of de Vlaamse Kampioenschappen? Ga dan snel naar onze webshop.

Daar kan je kiezen voor...

de VJTC-T-shirt

VJTC-T-shirt

de VJTC-hoodie

VJTC-hoodie

de VWC-T-shirt

de VWC-T-shirt

de VWC-hoodie

de VWC-T-shirt

de OVK-T-shirt

de OVK-T-shirt
de OVK-hoodie
de OVK-hoodie

Thuis ontvangen of ophalen?

Je kan er in de webshop ook voor kiezen om:

  • het materiaal op te halen tijdens de FSC, VJTC, VWC en/of OVK. In dat geval ga je gewoon langs bij de kledijstand die aanwezig zal zijn. Daar krijg je je besteld materiaal en dan kan je het onmiddellijk aantrekken of meenemen voor een andere gelegenheid.
  • het materiaal thuis opgestuurd te krijgen. In dat geval betaal je €5 verzendingskosten en dan krijg je je bestelling thuis geleverd.

Exclusief!

De Winterraces kledij is zeer exclusief. Van elke soort is een vrij beperkte hoeveelheid beschikbaar. Zo snel mogelijk bestellen is dus de boodschap. Wie (te) laat is, kan wel nog de kledij bestellen. Maar dan kunnen we niet de garantie bieden dat het materiaal op de betreffende wedstrijd(en) aanwezig zal zijn.