Bedankt, Erna!

11
09

Op zondag 11 september ontving trainster Erna Torreele van haar zwemclub ZiK een live-time achievement-award. Erna was de afgelopen 30 jaar verantwoordelijk voor de opleiding van de competitiezwemmers van ZiK. In eerste instantie deed ze dit samen met hoofdcoach Leo Van Hooydonck en de laatste jaren samen met Serge Hoffmann.

Onder haar voormalige pupillen vinden we o.a. Elise Matthysen, Sofie Wolfs, Maaike Ramael, Lotte Goris, Sarah Vanleynseele, Wim Goris en Dieter Dekoninck terug. Naast al het werk dat ze verrichtte binnen haar club, stond Erna ook wekelijks één maal aan de rand van het bad van de Topsportschool. Ook hier was ze van goudwaarde om de zwemmers (en begeleiding) scherp te houden met het haar technische opmerkingen.

Ook de FT-zwemmers in Antwerpen konden altijd rekenen op haar tomeloze inzet en enthousiasme. In Kapellen zal Erna verder de sportzwemmers ondersteunen en het competitiezwemmen zal ze, haar kennende, ongetwijfeld van langs de zijlijn blijven volgen.

Erna, ook de zwemfed bedankt je graag voor alles wat je al voor onze sport(en) betekend hebt en alles wat je nog zal betekenen!