Belangrijke info vóór inschrijving

  • Op welk niveau kan jouw kind of jij starten?
  • Op de eerste lesdag worden de deelnemers beoordeeld om na te gaan of ze voldoen aan de voorwaarden. Op deze dag zijn nog wijzigingen in niveaus mogelijk.
  • Ben je in het bezit van een A-kaart en heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming (kansentarief of VT-statuut)? Vul dan onderaan je A-kaart nummer in voor nazicht van de deelnameprijs.
  • Onder ‘Meer info’ kan je informatie geven die relevant kan zijn voor onze organisatie (reeds behaalde zwembrevet, voorkeur lesblok, medische info...).

Wachtlijst

Bij inschrijving geef je het niveau op, je zal geregistreerd worden op de wachtlijst. Wanneer er plaats beschikbaar komt, dan ontvangt u een mailtje voor effectieve inschrijving.

Communicatie na registratie

Na inschrijving ontvang je een e-mail of brief met bevestiging van deelname en instructies i.v.m. betaling (geen betaling = geen deelname).

Na betaling is de inschrijving definitief. Eens de lessenreeks van start is gegaan, worden er geen terugbetalingen meer uitgevoerd. Ongeveer twee weken voor de start van de lessenreeks ontvang je alle info omtrent tijdstip van deelname, praktische richtlijnen…

Hoe kan ik mijn zoon of dochter herinschrijven bij de Antwerpse Zwemschool?

Video

Enkel en alleen voor de huidige leden en dus niet voor de wachtleden.