Mobiliteit

Wie met de wagen komt, kan niet terecht op de parking van het Wezenberg-complex. Deze is namelijk voorbehouden voor medewerkers en officials. Er wordt wel een 'kiss & ride zone', waar de zwemmers op de parking kunnen afgezet worden. Daarna kan er geparkeerd worden langs de grote baan of aan de Wilrijkse Pleinen.

Meer info omtrent parkeren of mobiliteit richting dit evenement vind je op de website van 'Slim naar Antwerpen'. Info omtrent parkeerzones vind je op de website van stad Antwerpen.

Verblijven in Hotel Mercure Antwerp City South 

Hotel Mercure Antwerp City South

Na een wandeling van - letterlijk - 5 minuten vanaf het Zwemcentrum, vind je het prachtige Hotel Mercure Antwerp City South. Daar kan je, als deelnemend team aan de Flanders Swimming Cup, tegen voordelige tarieven verblijven.

Je kan een reservatie maken door onderstaand formulier in te vullen en door te mailen naar de verantwoordelijke dienst van Hotel Mercure Antwerp City South, vóór 29 december 2023.

Reservatieformulier

Adres

Hotel Mercure Antwerp City South

Desguinlei 94

2018 Antwerpen

SwimAnalytics

Swim Analytics

Maak kennis met 'SwimAnalytics', gelegen in onze Topsportbad. Een systeem met 10 high-speed camera's en een mobiel systeem zorgen voor een volledige opname over een lengte van 50m. Alle camera's zijn aangesloten en gesynchroniseerd met de mogelijkheid om met 7 camera's tegelijk op te nemen. Met andere woorden, er zijn verschillende analysemogelijkheden.

Dus ook in de dagen voor en na de Flanders Swimming Cup ben je van harte welkom om van deze faciliteiten gebruik te maken en aan techniek te werken!

Check de website voor meer informatie en om reservaties te maken. Met vragen of om rechtstreekse afspraken te maken met de analist ter plekke, neem contact op met Stijn Corten.