Paco-project > Promoting Paco en Paco-label

De krokodil 'PACO' is de mascotte van het Paco-project. Dit logo komt dan ook op alle drukwerk en promotiemateriaal voor met betrekking op de activiteiten en communicatie van het Paco-concept.

Informatieplicht als Paco-club
- Opname op de informatiedragers (brief, uitnodiging, advertentie, audiovisuele boodschap, affiche, programma, uitslag, brochure, publicatie,...) van het Paco-zwemfeest of andere Paco-activiteit.
- Opname van het Paco-logo op de website van de Paco-zwemclub.

Voorwaarden
Deze logo's zijn eigendom van de Vlaamse Zwemfederatie. De logo's dienen dan ook gebruikt te worden volgen de huisstijlregels van de Vlaamse Zwemfederatie. De afbeelding mag niet gedeeltelijk gebruikt worden of verwerkt worden in een andere afbeelding.

Volgende voorwaarden dienen tevens gerespecteerd te worden bij publiatie van het Paco-logo:

Bij gebruik op informatiedragers
Een passend bijschrift te plaatsen waarmee wordt verwezen naar de Vlaamse Zwemfederatie in het algemeen en vermelding van de website www.splashweb.be.

Bij gebruik op de website door derden:
De logo's te linken aan de homepage van www.splashweb.be. Het doorlinken naar ander pagina's is niet toegestaan.

Downloaden
Deze logo's zijn eenvoudig te downloaden door op de afbeelding te gaan staan, rechtermuisklik en 'afbeelding opslaan als...'

Aanvraag of advies
Om de correcte versie van het logo doorgestuurd te krijgen (elektronisch en in drukkwaliteit), of voor meer informatie en advies over het correcte gebruik van het logo met bijschrift, kan je contact opnemen via sarah.sturtewagen@zwemfed.be.