Vlaams Kampioenschap Artistiek Zwemmen U12

Vlaams Kampioenschap Artistiek Zwemmen U12

Emma Van Der Velden was afgelopen weekend de beste op de Vlaamse Kampioenschappen Artistiek Zwemmen voor Miniemen. Ze was zowel bij figuren als routine de nummer 1. Elise Berghmans eindigde bij figuren en routine op de tweede plaats. Rosalie Sirobokov pakte de derde plaats bij de figuren. Bij de routine eindigde Anouk Bosmans op de derde plaats. 

Als we naar de duo’s gaan kijken eindigden Anouk Bosmans en Emma Van Der Velden (SCB)  op de eerste plaats. Mona Berghmans en Aiko Steur (RSCM) pakten de tweede plek. De derde plek was voor Maryline De Decker en Naomi De Paula Silva. 

SCB was het beste Vlaamse team: Anouk Bosmans, Liv Staels, To Winters, Celeste Wouters, Emma Van Der Velden, Alissa Haels en Ella Cornelissen maakten deel uit van dit team.  De tweede plek was voor RSCM 1: Rania Aoun, Elise Berghmans, Mona Berghmans, Kara De Bakker, Noémie Knockaert, Aiko Steurs, Roos Vandervoort, Monica Tomasian. Op de derde plek eindigde KVO1:  Nore Claeys, Céleste Reso, Haley Van Waes, Arwen Busschaert, Oona Caestecker, Lina Kerckhof, Willemijn Vandecasteele, Maité Van Ryckeghem.

Dikke proficiat aan alle winnaars!!