Opwarmen en uitzwemmen kampioenschappen (FSC, VJK en VK)

Opwarmen en uitzwemmen kampioenschappen (FSC, VJK en VK)

Flanders Swimming Cup, 18-19/01/2020:

Voor de Flanders Swimming Cup wordt het wedstrijdbad op vrijdag 17 januari opengesteld voor vrije trainingen van 18u00 tot 20u00.

Tijdens de wedstrijd zal het topsport bad op zaterdag en zondag doorlopend open zijn om op te warmen en/of uit te zwemmen voor de duur van de wedstrijd, opwarming inbegrepen.
Het topsport bad wordt elke dag gesloten 30 minuten na de laatste reeks en terug geopend bij het inzwemmen voor de finales.

Vlaamse Jeugd Kampioenschappen, 07-09/02/2020:

Op vrijdag zal het topsport bad gesloten zijn om op te warmen en/of uit te zwemmen. Voor aanvang van de wedstrijd kan het wedstrijdbad gebruikt worden om op te warmen, tijdens de wedstrijd kan het kleine bad gebruikt worden om op te warmen en/of uit te zwemmen.

Clubs die niet deelnemen aan de wedstrijd en op vrijdag willen los zwemmen kunnen pas na 18u00 het zwembad vrij betreden. (tot 20u00)
Tijdens de wedstrijd is er geen gratis toegang.

Op zaterdag zal het topsport bad open zijn om op te warmen en/of uit te zwemmen voor de duur van de wedstrijd, opwarming inbegrepen.

Let op: van 08u00 – 10u00 is er beschikking over het 24 meter bad wegens een training van Topsport Zwemmen Vlaanderen.

Op zondag zal het topsport bad open zijn om op te warmen en/of uit te zwemmen voor de duur van de wedstrijd, opwarming inbegrepen.

Vlaamse Kampioenschappen, 21-23/02/2020:

Voor de Vlaamse kampioenschappen wordt het wedstrijdbad op donderdag 20 februari opengesteld voor vrije trainingen van 18u00 tot 20u00.

Tijdens de wedstrijd zal het topsport bad op vrijdag, zaterdag en zondag open zijn om op te warmen en/of uit te zwemmen voor de duur van de wedstrijd, opwarming inbegrepen.
Het topsport bad wordt elke dag gesloten 30 minuten na de laatste reeks en terug geopend bij het inzwemmen voor de finales.