Medewerkers VZF

Medewerkers VZF

Lode Grossen is vanaf 1 september Technisch Directeur bij de VZF. In samenwerking met Algemeen Directeur An Rydant zal hij werken aan de verdere de ontwikkeling van de topsport, gebaseerd op een hechte samenwerking met de clubs. Het doel is om de volgende jaren samen stappen te zetten op het vlak van talentdetectie en -ontwikkeling en om de toekomstige olympiades voor te bereiden.

Willem-Jan Langaskens vervoegde de VZF op 1 juli als sporttechnisch medewerker. Hij zal zich vooral bezighouden met clubondersteuning en de organisatie van de masters, competitie en de Paco-wedstrijden. Willem-Jan leerde zwemmen in Zomergem bij DDZZ en zette daar zijn eerste stappen als competitiezwemmer. Later maakte hij de overstap naar afdeling Eeklo van MEGA Zwemteam. Nadat hij stopte met zwemmen, was hij eerst actief als trainer en later als bestuurslid. Zo was hij tot voor kort voorzitter van MEGA Zwemteam.

Wim Symoens gaat naast de sporttechnische coördinatie van waterpolo vanaf 1 september zijn takenpakket uitbreiden met clubondersteuning, ondersteuning zwembadbeleid en de recreatieve beoefening van alle zwemsporten.

Ook mogen we vanaf deze week een nieuwe kracht verwelkomen in ons team. Sanne Waumans zal deeltijds aan het werk gaan als sporttechnische medewerkster en de nodige zwemschoolondersteuning bieden in Antwerpen.