Laatste informatie betreffende de VK

Laatste informatie betreffende de VK

Zoals bij de Vlaamse Jeugd Kampioenschappen zullen de zwemmers/trainers/afgevaardigden van de Vlaamse kampioenschappen 15+ via de parking het zwembad kunnen betreden. Ook aan deze zwemmers, afgevaardigden en trainers wordt gevraagd hun schoenen uit te doen om de zwemhal te betreden.
Deze ingang zal tussen 08u00-08u15 afgesloten worden. Zwemmers, afgevaardigden, trainers die later aankomen, kunnen via de hoofdingang het zwembad betreden. De clubenveloppe voor de afgevaardigde kan dan aan de kassa gevraagd worden. In de namiddag voor de finales komen de zwemmers ook via de hoofdingang naar het zwembad.

Aan de officials wordt gevraagd om langs de hoofingang binnen te komen en de cabines aan de rechterkant (waar vroeger de ontvangst was) te gebruiken om zich om te kleden. De ontvangst en de verdeling van de T-shirts gebeurt in de kelder.

Voor de Vlaamse Kampioenschappen wordt het competitiebad op donderdag 28 februari opengesteld voor vrije trainingen van 18u30 tot 19u30.

Het 25m gedeelte van het topsportbad wordt op vrijdag 1 maart vanaf 17u00 afgesloten, het in-/ en uitzwemmen dient dan op het 24m gedeelte te gebeuren. Voor de rest van de duur van het kampioenschap is het volledige topsportbad beschikbaar voor in- en uitzwemmen. Het topsport bad wordt elke dag gesloten 30 minuten na de laatste reeks in de ochtendsessie en terug geopend bij het inzwemmen voor de finales. Het is niet toegelaten om te zwemmen in het instructiebad.