Kwalificatietoernooi EJK Artistiek Zwemmen

Kwalificatietoernooi EJK Artistiek Zwemmen

De selectie Artistiek Zwemmen is zich momenteel volop aan het voorbereiden voor de Swiss Youth. Tijdens dit toernooi, van 3 tot 5 mei,  kunnen de meisjes zich plaatsen voor het EJK Artistiek Zwemmen. Het EJK gaat van 18 tot 23 juni door in Praag. We zetten de Vlaamse en Waalse meisjes die op zoek gaan naar de felbegeerde EJK-tickets nog eens even op een rijtje!

Voor het team komen volgende meisjes in actie op de Swiss Youth:  Hélène De Decker (SKF) , Hannah Samyn (SKF) , Clara Ghuysens (Mosan) , Ambra Nuvolone (Brass), Isis Dominguez (Brass) , Fiona Sacco (Brass) , Emma Galione (Brass) , Claudia Nysen (SCB) , Lotte Cottenie (SKF) , Amber George (BRASS / ex-WIOS).

Hannah Samyn en Hélène De Decker (SKF) proberen in de categorie “duet” de limiet te behalen net als Ambra Nuvolone en Clara Ghuysens (BRASS).

In de solocategorie gaan Clara Ghuysens (BRASS) en Amber George (BRASS / ex-WIOS) voor de limiet.

Daarnaast komen er op het toernooi in Zwitserland nog 2 VZF-selecties in actie. Bij de 15&U duet zijn Fien Vandewal (BZK) , Julie Cooninx (SCB)  en Amélie De Haes (RSCM) de geselecteerden. Tot slot nemen Elise Vanhamel (AZSC) en Dina Steurs (RSCM) deel aan het duet in de Juniorcategorie.

Wij wensen hen nog veel succes toe bij de voorbereiding op het toernooi!