Mike Sarrazijn nieuwe Algemeen Directeur VZF vanaf 1 september 2017

Mike Sarrazijn nieuwe Algemeen Directeur VZF vanaf 1 september 2017

In opvolging van Secretaris-Generaal Fernand Van Huyneghem gaat Mike Sarrazijn vanaf 1 september 2017 aan de slag als nieuwe Algemeen Directeur.

Van 2007 tot heden was Mike een tiental jaar zwembadbeheerder in het Stedelijk zwembad van Nieuwpoort waar hij de dagelijkse leiding had over 15 personeelsleden.

Tussendoor van 2014 tot 2016 was hij eveneens waterparkmanager van Plopsaland De Panne waar hij meehielp aan de opbouw en opstart. Mike is 36 jaar en bachelor LO met sportdiploma's Instructeur B zwemmen, Initiator waterpolo en hoger redder.

Sedert een aantal jaren is hij vertrouwd met de VZF en de zwemwereld, want hij heeft een verleden als competitie- en kanaalzwemmer. Na zijn zwemcarrière heeft hij zich succesvol omgeschoold tot een teamspeler en speelde hij jarenlang waterpolo in de hoogste nationale afdelingen met Oostende. Na zijn actieve sportieve carrière gaf Mike jeugdtrainingen in Oostende, was hij secretaris van het waterpoloteam en was hij tot voor kort lid van ons Vlaams Sporttbestuur waterpolo en afgevaardigde voor de VZF in de sportcommissie waterpolo bij de KBZB. Inmiddels gaf hij ontslag in de waterpolo aangezien dit onverenigbaar is met zijn nieuwe job als Algemeen Directeur.

Wij heten Mike van harte welkom in onze grote zwemfamilie en wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe job.