Maand van de sportclub: jouw zwemclub in de kijker!

Maand van de sportclub: jouw zwemclub in de kijker!

Van 1 tot en met 31 mei 2017 is het Maand van de Sportclub. Een maand waarin heel wat Vlaamse sportclubs voor één of meerdere dagen hun deuren openen om het grote publiek kennis te laten maken met sport. Wie sport, beleeft immers meer!

Zet de deuren van je zwemclub op een zo origineel mogelijke manier open! 

Geplande initiatieven kunnen geregistreerd worden via de website van Sport Vlaanderen. Je activiteit komt dan rechtstreeks terecht in het overzicht van Uit in Vlaanderen en Sport Vlaanderen.
Gratis promotiemateriaal (beachflags en spandoeken) kan aangevraagd worden bij de sportdienst of via sportersbelevenmeer@sport.vlaanderen. Daarnaast kan je ook opdrukposters, affiches,... downloaden op de website.

Eén van onze zwemclubs op tv?

Indien één of meerdere van onze zwemclubs in mei een origineel, grappig of leuk initiatief organiseert waarmee zowel sporters als niet-sporters gemotiveerd worden om te sporten, kan één van deze clubs geselecteerd worden voor een rol in de nationale media-campagne. Deze ontvangt bovendien een financiële ondersteuning (tot maximaal € 1.000).

Laat jullie dus alvast inspireren door de sportclubs die werden geselecteerd in 2016 en stuur het idee voor 8 april naar sportersbelevenmeer@sport.vlaanderen.