ISF-zwemkampioenschappen in Rio de Janeiro

ISF-zwemkampioenschappen in Rio de Janeiro

Tweejaarlijks worden via ISF (International Schoolsport Federation) ook internationaal zwemcompetities in schoolverband aangeboden. Die gaan dit schooljaar door van zaterdag 18 tot en met donderdag 23 mei 2019 in Rio de Janeiro (Brazilië) en staan open voor jongens en meisjes geboren in 2001-2002-2003-2004.

Het Vlaams MOEV-kampioenschap in Brugge op woensdag 20 februari 2019 geldt daarbij als selectiemeeting. Die selecties gebeuren niet alleen voor schoolploegen, maar ook op individuele basis. Daarbij wordt naast twee schoolploegen (jongens – meisjes), waarvoor de inschrijvingen al werden afgesloten, ook twee selectieteams samengesteld met de beste zwemmers/zwemsters die zich daarvoor individueel kunnen inschrijven.

Ben jij geïnteresseerd in het opdoen van een unieke internationale ervaring, contacteer dan je sportleerkracht om je in te schrijven. Let op: de uiterste inschrijvingsdatum is zondag 23 december2018.

Wil je meer info over deze wedstrijden dan kan je terecht op de MOEV-website (selectiewedstrijd) en ook op de ISF-website.

Daarnaast kan je met vragen ook terecht bij de verantwoordelijken: marnix.vandamme@wvl.moev.beyannick.boone@moev.be