Hoofdcoach jeugd Sven Verschoren

Hoofdcoach jeugd Sven Verschoren

Sinds 1 september 2017 heeft Sven Verschoren de fakkel van hoofdcoach jeugd overgenomen van Inge Leeten, onze nieuwe sporttechnisch coördinator jeugd.

Sven Verschoren is als hoofdcoach jeugd verantwoordelijk voor het sportief programma van de zwemmers van de topsportschool zwemmen (jaarplanning, opmaak + opvolgen trainingen, begeleiding trainingen en wedstrijden). Bovendien staat hij samen met technisch directeur topsport Koen Van Buggenhout in voor de opvolging van de zwemmers uit jeugdselecties topsport die niet in topsportschool zwemmen trainen. Hij staat in voor de voorbereiding van- en begeleiding op belangrijke internationale wedstrijden van jongeren die zich plaatsen voor deze wedstrijden.

De hoofdcoach jeugd geeft advies aan-, staat in voor begeleiding van- en communicatie met andere coaches. De hoofdcoach jeugd heeft als lid van de topsportcommissie zwemmen ook zijn stem in het integraal topsportbeleid.

Sven Verschoren heeft deze uitdaging alvast met veel enthousiasme aangenomen. We hebben dan ook alle vertrouwen in Sven en zijn ploeg en wensen hen veel succes!!